Vi tilbyder

Algebehandling

Alger på taget ses oftest som grønne belægninger, men kommer også i andre varianter, så som røde, gule og blå og ligesom med mos, kan disse forringe tagets udseende betydeligt.

Hos Hestbæk Algerens tilbyder vi igen at gøre dit tag alge- og mosfrit vha en professionel algebehandling.

Vi algebehandler udelukkende med miljøgodkendte algemidler, samt benytter os af fotodokumentation for at dokumentere at vi ALTID benytter os af den lovpligtige afpropning af nedløbsrørene, samt opsamling af overskudmiddel, så dette ikke ender i naturen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her

Fliserens

Grundet vind og vejr angribes fliser ofte af flisepest, gerne hvor der er en del fugt og skygge. Dette kan med tiden resultere i misfarvede og mørke kedelige fliser, der har mistet sit oprindelige udtryk. Det samme kan ske for træet på træterrasser der også kan rammes af disse alger.

Med en fliserens/rens af din træterrasse, kan overfladen igen komme til at fremstå flot, uden alger. Som en ekstra bonus, bliver ukrudt der måtte være tilstede, fjernet sammen med algerne.

Ved en fliserens hos Hestbæk Algerens ApS anvender vi en maskine specielt designet til formålet, der vha. et særligt roterende børstehoved spuler varmt vand på omkring 100°C ud, ved et højt tryk og derved effektivt fjerner alger, mos og flisepest. Selve fliserensen foregår helt uden brug af kemikalier. For at vedligeholde flisernes/træterrassens pæne algefri fremtoning, tilbyder vi efterfølgende en imprægnering som selvfølgelig også er miljøgodkendt og slutteligt tilbydes fugesand, til at genopfylde fugerne mellem fliserne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her

Facaderens

Det er ikke kun dit tag eller dine fliser der kan blive ramt af alger. Alger kan også sætte sig som en grøn eller mørk belægning på din facade eller dit murværk. Hos Hestbæk Algerens tilbyder vi afrensning af dine facader eller dit murværk og tilbyder ligeledes algebehandlig af disse, så de igen kan fremstå algefri.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her

Tagrenderens

Gennem Jysk Tagrenderens ApS som også hører under Hestbæk Service ApS, tilbyder rens af tagrender, samt Udvendig vask af disse. Når vi renser tagrender foregår det fra jorden, hvorfra vi, vha vores kraftig udstyr, kan suge skidtet ud fra din tagrende, uden at efterlade skidt fra rensningen. Er du interesseret i at læse mere om rens af tagrender og priser, kan du se mere på www.jysktagrenderens.dk.

Rabat

Ønsker du flere forskellige slags behandlinger, eller du har en nabo, genbo eller lign. der også ønsker en behandling/rens, tilbyder vi selvfølgelig rabat og det samme gælder hvis et af ønskerne er rens af tagrender, eller udvendig vask af disse – se mere om rens af tagrender på www.jysktagrenderens.dk

Du kan se vores priser under fanen Priser eller henvende dig for et uforpligtende tilbud under fanen Kontakt os.