Fliserens

Fliser angribes ofte af flisepest

Grundet vind og vejr angribes fliser ofte af flisepest, gerne hvor der er en del fugt og skygge. Dette kan med tiden resultere i misfarvede og mørke kedelige fliser, der har mistet sit oprindelige udtryk. Det samme kan ske for træet på træterrasser der også kan rammes af disse alger.

Med en fliserens/rens af din træterrasse, kan overfladen igen komme til at fremstå flot, uden alger. Som en ekstra bonus, bliver ukrudt der måtte være tilstede, fjernet sammen med algerne.

Ved en fliserens hos Hestbæk Algerens ApS anvender vi en maskine specielt designet til formålet, der vha. et særligt roterende børstehoved spuler varmt vand på omkring 100°C ud, ved et højt tryk og derved effektivt fjerner alger, mos og flisepest.

Selve fliserensen foregår helt uden brug af kemikalier. For at vedligeholde flisernes/træterrassens pæne algefri fremtoning, tilbyder vi efterfølgende en imprægnering som selvfølgelig også er miljøgodkendt og slutteligt tilbydes fugesand, til at genopfylde fugerne mellem fliserne.

Du kan se vores priser her eller kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 22 76 12 88 eller mail hestbaekalgerens@hestbaekservice.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.